Nybygg

Vi bygger din drømmebolig

Ønsker du mer informasjon om nybygg?  
Send oss en forespørsel her (trykk her)

Noen av våre nybygg prosjekter

drangsvann_logo.jpg

Drangsvann

sukkevannslia.jpg

Fantastiske boliger til salgs i hjertet av Randesund!

BOH er en av tre utbyggere som er med på etableringen av det første delfeltet i, etter vår mening, den beste nye bydelen i Kristiansand. Drangsvann og i første omgang Sukkevannslia er et delfelt i en av byens største satsinger på nye og moderne boliger for fremtiden.

Sukkevannslia er lokalisert omtrent midt mellom Sukkevann og Drangsvann, med en svært sentral beliggenhet i forhold til det meste. Det er allerede etablert flotte bydels-lekeplasser, turstier og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet til området og boligene. Dette skal bli et godt sted å bo - både for familier i etableringsfasen, storfamilien eller de av oss som ønsker å ha en ny og moderne bolig sentralt plassert i forhold til både Kristiansand sentrum og Sørlandsparken med alle parkens tilbud og fasiliteter.

Sammen med områdeutviklerne i Drangsvann AS er Sukkevannslia i full gang med å bygges ut.
De første boligene ble påbegynt våren 2019, og det er allerede flere familier som er på vei inn i sin nye bolig!

Her kommer det mange spennende boliger fremover, og BOH har både eneboliger, tomannsboliger og eneboliger i kjede for salg.

 

Flere av våre boliger i det første delfeltet er allerede solgt, men ta kontakt med oss for å få vite mer, melde interesse eller reserver din bolig i dag.

BOH Eiendom AS - SALG

Oddleif Henriksen - Tlf: 907 60 646 / epost: post@boh.no

13934-01.jpg
Tomt75_Interior_v002.jpg
Tomt75_Eksteriør_v001.jpg

Over: 3D-illustrasjoner av noen av våre boliger.

 

Les mer på www.drangsvann.no og forsøk Boligvelgeren.
Her finner du prospekter for nedlasting, mer informasjon og kontaktinformasjon til megler etc.

Sukkevannslia

GateBB2_web.jpg

TIL SALGS! BOH bygger nye eneboliger i Sukkevannslia i Randesund!

Boligene som er tilgjengelige går over 2 eller 3 plan, med carport mellom eller som frittstående eneboliger over 3 plan med garasje.


For detaljer omkring boligene og boligområdet kan du finne mer informasjon på www.drangsvann.no eller direkte på Boligevelgeren på www.drangsvann.no/boligvelger

Sukkevannslia ligger i umiddelbar nærhet til natur, rekreasjonsområder, Sukkevannshallen, Butikk og infrastruktur og vil få et par av bydelens flotteste lekeplasser. Dette kan dere lese mer om på Drangsvann sine nettsider. 

Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om boliger vi bygger, områder vi opererer i eller for å melde din interesse for å bygge ny bolig eller renovere/bygge om en eksisterende.


SALG: Oddleif / 907 60 646 - post@boh.no

La oss hjelpe deg

med å bygge ditt drømmehus!